13 C
Jonava
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugpjūčio 12-ajai, pirmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Diena bus emociškai aktyvi. Į viską jausmingai reaguosite. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, tiesiogiai ar netiesiogiai reikalaus to, kas jiems priklauso.

- Reklama -

JAUTIS. Gana veikli, bet nerami diena. Aktualūs bus bendradarbiavimo, tarpininkavimo klausimai. Labiau norėsis visus kritikuoti ar guostis jų nesupratingumu nei pasikliauti savo jėgomis ir protu.

DVYNIAI. Šiandieną nesitikėkite ramaus atsipalaidavimo. Teks pagalvoti pareigas, kažkas kritikuos nepadarytus darbus arba jūsų silpnybes. Galite susirūpinti ir įvaizdžiu arba sveikata, įsidarbinimu.

VĖŽYS. Vilios pramogos, džiugins vaikai, seksis megzti naujas pažintis, žavėti gerbėjus. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais, gebėkite atsispirti per brangioms pagundoms.

LIŪTAS. Šiandien būtų neprotinga imtis neapgalvotų darbų, neįprastai elgtis ir aklai pasitikėti kitais. Prioritetą teikite namams, artimiesiems, buičiai, gamtai. Pasitelkite kantrybę bendraudami su šeimos nariais.

MERGELĖ. Geriau būtų, kad kai kuriuos dalykus šiandien nutylėtumėte bendraudami su artimos aplinkos žmonėmis. Neskleiskite abejotinos informacijos ir socialiniuose tinkluose.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Tikėtinos aktualijos, susijusios su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, apgyvendinimu, prekių atsisiuntimais ar pan. Nenaudingas jums būtų reikalingos informacijos vėlavimas, netiksli reklama.

SKORPIONAS. Tikriausiai neišvengsite sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kitų žmonių nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Tačiau ir jūs būsite linkę kabinėtis prie smulkmenų, pernelyg kritikuoti kitus.

ŠAULYS. Šiandien jums naudingiau patylėti ir užimti stebėtojo poziciją nei aktyviai reikštis ir atvirauti. Saugokite savas ir svetimas paslaptis. Bus nelengva, jeigu esate kelionėje, nes norėsis daugiau privatumo, vienumos.

OŽIARAGIS. Regis, dėl populiarumo ar draugystės šiek tiek papurtysite piniginę. Galbūt norėsite ką nors nustebinti, paremti ir dėl to pirksite nebūtiną prekę ar paslaugą.

VANDENIS. Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Jeigu bandysite išsisukti, galite pakliūti į keblią situaciją, nuvilti kitus žmones, partnerį.

ŽUVYS. Šiandien į savo moralę, tikslus galite pažvelgti kitu aspektu. Galbūt nepažįstamo žmogaus replika atskleis nelabai malonią tiesą. Gali kilti rūpesčių, jei turite planų išvykti į užsienį, įsidarbinti ar stoti mokytis.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Astrologinė prognozė kitai savaitei, birželio 10–16 dienoms. AVINAS Savaitės pradžioje būsite linkę nerūpestingai išlaidauti, leistis į avantiūras. Gali išaiškėti meilės partnerio ar vaikų nuotykiai, arba neplanuotų...

„Iki“ lojaliems pirkėjams jau padovanojo prizų už ketvirtį milijono eurų

Prekybos tinkle „Iki“ apsiperkantys gyventojai jau gerai įsidėmėjo – būti lojaliems apsimoka, nes mainais galima gauti išties vertingų dovanų. Vos per keturis mėnesius, kai...

Kino žiūrėjimo įpročiai pakito ne visam

Prieš trejus metus Lietuvą užklupusi pandemija bei pernai rusijos pradėtas karas Ukrainoje, atrodė, negrįžtamai pakeitė šalies gyventojų filmų žiūrėjimo įpročius bei „priklijavo“ lietuvius prie...

A. Tarnauskas: krizių akivaizdoje – svarbiausia žmogus

Nors Lietuvoje karantino sąlygos vis drąsiau švelninamos, su nerimu kalbama apie koronaviruso krizės sukeltas finansines bei socialines pasekmes. Dabartinė situacija neretai lyginama su 2008...

Artimiausiomis dienomis išsilaikys vėsūs, protarpiais su krituliais orai

Šiandien daug kur trumpi krituliai, vyraus šlapdriba, lietus. Kai kur galima perkūnija. Vėjas pietvakarių, 7–12 m/s, vietomis iki 14 m/s. Temperatūra 4–8 laipsniai šilumos. Balandžio 8 d. daug kur krituliai, dieną trumpi. Naktį vietomis plikledis....

Laiku žemės mokestį sumokėjo pusė milijono žemės savininkų

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad beveik 511 tūkst. žemės savininkų laiku sumokėjo apie 31,7 mln. eurų žemės mokesčio: 499 tūkst. gyventojų (25,5 mln. eurų) ir 12 tūkst. įmonių (6,2 mln. eurų). Žemės mokesčio...

Rekomenduojame

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS